Maak een sketch voor 200 bits!

Let op: inzenden is niet meer mogelijk! Inzenden was mogelijk tot vrijdag 17 november 2023 vóór 15.00 uur.

Stap 1

Bekijk de video

Jij wil 200 bits voor MediaMasters verdienen? Dat kan hier!

Maak een sketch van ongeveer 1 minuut waar je laat zien welk kinderrecht jij het allerbelangrijkste vindt. Een sketch is een vaak grappig filmpje waarin je een typetje speelt.

Stuur de sketch naar ons op en krijg de 200 bits.

Maak je een sketch over recht op privacy, recht op informatie, recht op vrije tijd, recht op onderwijs of bescherming tegen schadelijke content? Dan maak je extra kans op een remake! Een filmmaker komt dan bij jullie op school om samen met jullie een échte kinderrechtenfilm te maken, die online in première gaat op het populaire YouTube-kanaal van het filmfestival.

Stap 2

Kies kinderrecht

Bekijk hier welke kinderrechten er allemaal zijn. Kies een kinderrecht, die jullie het allerbelangrijkste vinden.

Kies je voor één van de volgende kinderrechten, dan maak je extra kans dat jullie sketch wordt uitgekozen voor een remake voor het UNICEF kinderrechten filmfestival. (recht op informatie, recht op onderwijs, recht op privacy, recht op vrije tijd, bescherming tegen schadelijke content)

Stap 3

Maak de sketch

Maak een sketch* over het gekozen kinderrecht.

-Zorg voor verkleedkleren, pruiken en plaksnorren

-Film met een telefoon / iPad / tablet

-Edit de sketch tot een video van 1 minuut

*Een sketch is een vaak grappige filmpje waarin je een typetje speelt. Je acteert dus.

Stap 4

Uploaden

Let op: inzenden is niet meer mogelijk! Inzenden was mogelijk tot vrijdag 17 november 2023 vóór 15.00 uur.

Upload jouw sketch op YouTube en zet ‘m op ‘verborgen’. Knip en plak de link van de sketch in het onderstaande inschrijfformulier. Wil je jouw sketch liever niet op YouTube zetten? Upload dan de sketch naar WeTransfer en plak de downloadlink van jullie sketch in het formulier.

Na het controleren van de inzending voegt MediaMasters de extra bits toe aan jullie klassentotaal. Let op: dit kan even duren dus heb wat geduld 🙂 De leerkracht kan in het overzicht in ‘Mijn MediaMasters’ zien of de bits zijn toegekend.