Promoot je film (tussenstand schooljaar 2019-2020)

HOE WERKT HET?
Ook dit jaar kun je weer kans maken op een finaleplek door je eigen film te promoten! Elke deelnemende groep krijgt, nadat de film online in première is gegaan, een week de tijd om hun film te promoten. Na een week tellen we het aantal views en het aantal kijkminuten bij elkaar op. De telling begint donderdag om 16:00 uur en stopt precies een week later. Ook kun je 15.000 extra punten verdienen als je een filmposter maakt en een foto van deze poster naar ons mailt.

UPDATE JANUARI 2020
Op basis van de nieuwe regelgeving op YouTube, die met ingang van januari 2020 is ingetreden, zijn er veel dingen veranderd. Eén van de gevolgen ervan is dat de cijfers na 1 januari lager uitvallen en we de statistieken niet meer op dezelfde manier kunnen meten, vergeleken met de films van 2019. Hierdoor zouden de films van 2020 geen enkele kans meer maken op een finaleticket. Om dat te voorkomen, hebben we de regels aangepast. De 3 films die in 2019 de hoogste score hebben behaald, zijn door naar finale. Zie de tabel van 2019, onderaan deze pagina.


TUSSENSTAND FILMS 2020
De films van 2020 worden door een jury beoordeeld. De twee films die deze jury het beste vindt, gaan door naar de finale. De statistieken, zoals hieronder vermeld, zijn dus niet doorslaggevend, maar wegen wel mee bij de beoordeling van de jury.


EINDSTAND FILMS 2019
De top 3 van deze lijst is door naar de finale in Pathé Tuschinski. Gefeliciteerd met jullie finaleticket.