MediaMasters 2019-2020

Welkom bij het UNICEF Kinderrechten Filmfestival!

DE VIDEO-OPDRACHT VAN MEDIAMASTERS 2019-2020
Maak een korte film (van maximaal 2,5 minuten) over kinderrechten en verdien 150 bits!

DE WINNAARS
Alle inzendingen zijn beoordeeld door een jury van het UNICEF Kinderrechten Filmfestival en MediaMasters. Hieruit zijn 5 winnende films gekozen. Van hun films wordt een professionele versie gemaakt door een filmcoach van Hollywood in de Klas. Proficiat!

Prinses Amaliaschool – Groep 7a – Barneveld (Gelderland)
OBS De Schatkist – Bovenbouw groep – Herwijnen (Gelderland) 
Mgr. Bekkersschool – Groep 8a – Spijkenisse (Zuid Holland)
De Spits – Groep 7c – Utrecht (Utrecht)
Jenaplan Basisschool Rennevoirt – Bovenbouw 2 – Rennevoirt (Noord Brabant)Tijdens deze editie van MediaMasters kun je het hele schooljaar meedoen door een korte film te maken.

HOE DOE JE MEE?
STAP 1: Kijk de video hierboven.
STAP 2: Om jullie te helpen, hebben we voorbeeldopdrachten bedacht. Bekijk deze hier en print de A4.
STAP 3: Haal er 1 opdracht uit. Als je zelf een andere opdracht wilt bedenken, bekijk dan hier welke kinderrechten er zijn.
STAP 4: Maak samen met je klas, met een groepje vrienden of in je eentje een korte film van maximaal 2,5 minuten over het gekozen onderwerp.
STAP 5: Upload jouw film op YouTube en zet ‘m op ‘verborgen’. Knip en plak de link van de film in het onderstaande inschrijfformulier. Wil je je film liever niet op YouTube zetten? Upload dan je video als link op WeTransfer en plak deze downloadlink ervan in het formulier.
STAP 6: Na het controleren van de inzending mailen we de bitcode. Vul deze code in bij MediaMasters en verdien 150 bits!

BELANGRIJK OM TE WETEN
1. Check eerst bij je ouders of je mee mag doen. Tips: je video kun je op YouTube op ‘verborgen’ zetten, zodat alleen mensen die de link ervan hebben jouw video kunnen zien. Liever niet online? Gebruik dan WeTransfer.
2. We controleren alle films, dus het kan maximaal 3 uur duren voordat je de code ontvangt.
3. Zonder een goed werkend e-mailadres kunnen we je de code niet sturen.

Inschrijfformulier Mini Movie - MediaMasters 2019-2020

  • Het UNICEF Kinderrechten Filmfestival

  • Via MediaMasters kunnen we slechts 5 filmprojecten op school weggeven, maar we zijn altijd op zoek naar leuke, enthousiaste scholen voor ons Kinderrechten Filmfestival. Bent u een enthousiaste leerkracht die graag met uw bovenbouwgroep in schooljaar 2019/2020 - gratis en met begeleiding - een originele kinderrechtenfilm wil maken, geef dan uw e-mailadres op en dan nemen we later in het schooljaar contact met u op.
 

Verification