Caribbean Edition – Saba

 

INFORMATIE OVER DEZE PREMIÈRE
Voor het eerst op Saba en op de Cariben vindt dit jaar het UNICEF Kinderrechten Filmfestival plaats. Het grootste Caribische filmfestival waar kinderen een film bedenken én maken om zo over kinderrechten te leren. Op Saba doen in 2018 twee groepen van de NSO Child Focus mee met het UNICEF Kinderrechten Filmfestival.

Theoni Wigley (12): “Ik vond het project heel leuk, omdat ik de kans kreeg om mee te spelen in een film, ik heb ook meer geleerd over de rechten van Kinderen”.
Kadesha Daniel (12) voegt hier aan toe: “Ik heb meer geleerd over vriendschap en dat onderwijs belangrijk is, omdat we het zonder onderwijs niet redden in het leven”.

Tijdens de première werd de winnende film ‘The Terrible 2 sort it out’ van The Mission Impossible Group gekozen. Deze film mag Saba vertegenwoordigen tijdens de spannende finale op 14 april 2018!

Op Saba wordt het UNICEF Kinderrechten Filmfestival mogelijk gemaakt door het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en we werken samen met Child Focus. Klik hier voor meer informatie over het programma én de grote finale op Curaçao.


DE FILMS
The Terrible 2 sort it out – The Mission Impossible Group (finalist)
Poorboy – The Helpful GroupHET PROGRAMMA IN BEELD
            
            


DE PREMIÈRE IN BEELD Foto’s: Ingrid Z. (Z.ePhotography)